Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη και εκτός Ελλάδος η υπηρεσία Nova Go

*
H Nova ανακοίνωσε τη λειτουργία του Nova Go και εκτός Ελλάδος, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τις 20 Μαρτίου, οι συνδρομητές Nova με ενεργό πακέτο Nova 3play ή Nova τηλεόραση μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα της πλατφόρμας ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός της χώρα μας, αλλά εντός των ευρωπαϊκών συνόρων. Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι ελεύθερη σε laptop, tablet ή smartphone για τα 23 live κανάλια με αθλητικό, παιδικό, κινηματογραφικό, ψυχαγωγικό και ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Ακόμη, θα υποστηρίζονται on demand επιλογές από πρεμιέρες blockbusters, σειρές, την ταινιοθήκη της Finos Films και ντοκιμαντέρ. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει εγκατασταθεί το Nova GO και να υπάρχει σύνδεση στο internet (ασύρματη ή ενσύρματη).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*