Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη μέσω του PlayStation 5 η συνδρομητική υπηρεσία Apple Music

*
To PlayStation 5 είναι η πρώτη κονσόλα για video games μέσω της οποίας γίνεται διαθέσιμη η συνδρομητική υπηρεσία Apple Music. Οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πάνω από 90 εκ. τραγούδια, προσωποποιημένα και προτεινόμενα playlists, 4K music videos και στο Apple Music Radio.

"Οι κάτοχοι του PlayStation 5 μπορούν να ενεργοποιήσουν το Apple Music app πριν ξεκινήσουν ένα παιχνίδι ή κατά τη διάρκειά του, πατώντας το πλήκτρο PS στο DualSense wireless controller, για να αποκτήσουν πρόσβαη στο Control Center και στη συνέχεια να επιλέξουν το Music Function card", αναφέρει η Erin Metzger της Sony στο PlayStation Blog.


Οι συνδρομητές του Apple Music θα μπορούν να βρουν προτάσεις μουσικής σχετικές με το παιχνίδι που ασχολούνται την εκάστοτε στιγμή. Επιπλέον η μουσική είναι δυνατό να συνεχίσει να παίζει στο παρασκήνιο, δίχως διακοπές, την ώρα που οι κάτοχοι PlayStation 5 ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο στην κονσόλα τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*