Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο και επίσημα το Instagram Lite

*
Έπειτα από τις απαραίτητες δοκιμές, το Instagram Lite είναι πλέον επίσημη εφαρμογή. Το νέο app καταναλώνει λιγότερα δεδομένα και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους από το smartphone σας, οπότε απευθυνεται κυρίως σε χρήστες που δεν διαθέτουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ή βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το app έχει μέγεθος μόλις 2MB, μιας και έχουν αφαιρεθεί τα φανταχτερά animations, όπως και άλλα χαρακτηριστικά που καταλάμβαναν πολύ χώρο. Ακόμα, οι developers του Instagram αφαίρεσαν τα cube transitions και τα AR filters, παρέμειναν όμως τα GIFs και τα stickers που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Stories.


Ένα ακόμα χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το Dark Mode που δίνει την επιλογή για αλλαγή από λευκό φόντο με σκουρόχρωμο κείμενο σε μαύρο φόντο με λευκό κείμενο. Σύμφωνα με τη Facebook το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες για πιο ιδιωτικό browsing, δίχως να ενοχλούν τους γύρω τους.

Το Instagram Lite app μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*