Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλάσια θεαματικότητα για Twitch και Facebook Gaming

*
Λίγο η γενικότερη τάση του χώρου, λίγο η πανδημία, συντέλεσαν μεταξύ άλλων σε μια αύξηση δίχως προηγούμενο στα νούμερα θεαματικότητας που έκαναν Twitch και Facebook Gaming.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσίευσε η StreamElements στο επίσημο blog της (σε συνεργασία με την Rainmaker.gg, προηγουμένως γνωστή ως Arsenal.gg) οι δύο κολοσσοί γνώρισαν άνθηση ύψους 117% χρόνο-με-χρόνο, με το Twitch να σπάει το προηγούμενο ρεκόρ του — για ακόμη μια φορά — και να συμπληρώνει δύο δισεκατομμύρια ωρών παρακολούθησης περιεχομένου. Ομοίως, το FB Gaming μεταπήδησε από τις 388 στις 439 εκατομμύρια ώρες.


Την πρώτη τριάδα των τίτλων με τις περισσότερες προβολές στη μωβ πλατφόρμα στελέχωσαν η ενότητα Just Chatting με 242 εκατομμύρια ώρες συνολικής παρακολούθησης, ακολουθούμενη από το παιχνίδι επιβίωσης Rust, έχοντας αισίως φτάσει τις 189 εκατομμύρια ώρες, και έπειτα το γνωστό και μη εξαιρετέο League of Legends με 163 εκατομμύρια ώρες. Ανάμεσα στους τίτλος που ξεχώρισαν και συμπληρώνουν τη δεκάδα ήταν φυσικά και οι: Escape from Tarkov, Fortnite, Call of Duty: Warzone, Minecraft, Grand Theft Auto V, Counter Strike: Global Offensive και το FIFA του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιτυχία του Rust έπαιξε σημαντικό ρόλο το OfflineTV, μία κολεκτίβα διάσημων δημιουργών περιεχομένου όπου δρούσαν και αντιδρούσαν κάτω από τον ίδιο διακομιστή. Για την ακρίβεια, η ακροαματικότητα του εν λόγω τίτλου εκτοξεύτηκε κατά 1.226% μήνα-με-μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*