Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατότητα κλήσεων μέσω του Gmail app προσθέτει η Google

*
Η Google ανακοίνωσε νέες λειτουργίες για το Workspace, που αποτελούν μέρος των αλλαγών που πραγματοποιεί η εταρεία στη σουίτα εφαρμογων γραφείου και επικοινωνίας. Η κυριότερη από αυτές έχει να κάνει με την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω του Gmail app για φορητές συσκευές. Όταν το χαρακτηριστικό αυτό ενεργοποιηθεί θα είναι δυνατή η επικοινωνία όπως γίνεται με άλλες εφαρμογές VOIP. Επίσης, κάτι παρόμοιο θα συμβεί με το standalone Meet app, κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Τα παραπάνω αποδεικνύουν το πόσο σημαντικό έχει γίνει το Gmail για το Google Workspace και δεν είναι απλά μια προσπάθεια να αυξηθεί και άλλο η δημοφιλία του.

Με τον τρόπο αυτό, το Gmail γίνεται σχεδόν ισοδύναμο με το Microsoft Outlook, μία κεντρική πύλη για πολλαπλές υπηρεσίες. Από τη μία του Outlook προσφέρει διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, επαφών και προγραμματισμό εργασιών, από την άλλη το Gmail, πέρα από την αλληλογραφία προσφέρει στους χρήστες chat, βιντεοκλήσεις και τώρα απλές κλήσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*