Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωμάτια ξενοδοχείου με θέμα το Kingdom Hearts στην Ιαπωνία

*
Από τον Μάρτιο που μας έρχεται, το Disney Ambassador Hotel στο Tokyo Disney Resort θα προσφέρει δωμάτια ξενοδοχείου με θέμα το Kingdom Hearts. Όπως είναι φυσικό, τα κλειδιά των δωματίων θα έχουν το σχήμα του Keyblade. Πέραν των παραπάνω πληροφοριών, αυτά που έχουν γίνει γνωστά είναι πως θα μπορούν να φιλοξενούν έως 3 ενήλικες με κόστος που θα φτάνει τα 420 δολάρια (46.100 yen) τη βραδιά. Τα Keyblade κλειδιά των δωματίων θα έρχονται σε ένα ειδικό κουτί, με ένα από τα δύο να παραμένει στην κατοχή του πελάτη. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κάνουν δικές τους και ειδικές Kingdom Hearts postcards και οι κρατήσεις μπορούν να ξεκινήσουν από τις 30 Ιανουαρίου. Τα δωμάτια θα είναι ειδικά διαμορφωμένα στα «χρώματα» και τα σχέδια του Kingdom Hearts μέχρι τις 23 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*