Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΡΤ Hybrid: Δωρεάν σειρές και ταινίες από την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ

*
Η ΕΡΤ λανσάρισε ανεπίσημα την υβριδική της πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid εδώ και λίγες ώρες, προσφέροντας αρκετό δωρεάν περιεχόμενο σε σειρές και ταινίες. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή παρέχει δωρεάν σε όλους τους τηλεθεατές 24 ξέρες σειρές, 12 ξένα σίριαλ, 10 σειρές ντοκιμαντέρ, 13 σειρές παιδικού προγράμματος και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί από την ΕΡΤ 2. Η αποκάλυψη έγινε από τον πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, στο Facebook και η διαδικασία ενεργοποίησης και πρόσβασης στην υπηρεσία είναι απλή, αρκεί να έχετε στην κατοχή σας smart TV. Μάλιστα, η ΕΡΤ δημοσίευσε και οδηγίες ανά κατασκευαστή για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το ΕΡΤ Hybrid με το πάτημα ενός πλήκτρου, όσο παρακολουθείτε το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.



Ο κ. Ζούλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ήδη είναι διαθέσιμες 24 βραβευμένες ταινίες μεταξύ των οποίων το «Θαύμα» με τη Τζούλια Ρόμπερτς, το «Κάθε στιγμή μετράει» με την Τζούλιαν Μουρ, η «Επικίνδυνη οικογένεια» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Πφάιφερ, το «Πατέρας και κόρη» με τον Ράσελ Κρόου, η «Γκρέις του Μονακό» με τη Νικόλ Κίντμαν, το «Πρόγραμμα» με τον Ντάστιν Χόφμαν, η «Αλήθεια» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ, τα «Μικρά αθώα ψέμματα» με την Μαριόν Κοτιγιάρ, το «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» με τους Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς, η «Ιστορία αγάπης και σκότους» με τη Νάταλι Πόρτμαν και οι βιογραφίες του Ζακ Υβ Κουστώ «Οδύσσεια» και της ντίβας της ποπ μουσικής «Νταλιντά», αλλά και η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Λούι και Λούκα - Ο μεγάλος αγώνας τυριού». Για πρώτη φορά επίσης η ΕΡΤ προσφέρει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή όλα τα επεισόδια των ξένων σειρών που μεταδίδονται από τα κανάλια της όπως το «Fargo», το «Mr Selfridge», το «War & Peace», το «The Good Fight», το «Tin Star», το «Ballers» κ.α., ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν ο δαιμόνιος ντετέκτιβ Πουαρό και η Μις Μαρπλ με τις περιπέτειές τους μέσα από τις κλασικές σειρές «Agatha Christie’s Poirot» και «Agatha Christie’s Ms Marple». Ανάλογες εκπλήξεις υπάρχουν και για τους φίλους των ντοκιμαντέρ καθώς ήδη προσφέρονται δωρεάν βραβευμένες σειρές όπως η «Ιστορία του Θεού» με τον Μόργκαν Φρίμαν, και οι «Κένεντυ», ενώ για τα παιδιά εκτός από την εκπαιδευτική τηλεόραση υπάρχουν ήδη στο... ΕΡΤFLIX ο «Αστυνόμος Σαΐνης», «Γάτος Σπυρουνάτος», ο «Γύρος του κόσμου με 80 βιβλία», το «Εμείς και ο μπλε πλανήτης» και o «Λεονάρντο Ντα Βίντσι» μέσα από τη νέα ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων. Τέλος εξυπακούεται ότι στην ίδια πλατφόρμα οι τηλεθεατές μπορούν να βρουν όλες τις εκπομπές της τελευταίας εβδομάδας της ΕΡΤ, τις καθημερινές ενημερώσεις των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά, όπως βέβαια και όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.».

Οδηγίες ενεργοποίησης ΕΡΤ Hybrid ανά κατασκευαστή smart TV.

Για τηλεοράσεις LG


Για τηλεοράσεις Samsung


Για τηλεοράσεις Sony


Για τηλεοράσεις Panasonic


Για λοιπές μάρκες
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*