Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικό cosplay του Zub-Zero θυμίζει κάτι από την ταινία Mortal Kombat

*
Με την ταινία Mortal Kombat να πρωταγωνιστεί στα ειδησεογραφικά sites τους τελευταίους μήνες, ήρθε και η κατάλληλη ώρα για ένα νέο εκπληκτικό cosplay. Ο λογαριασμός KennyCosplayStuff στο Instagram ανέβασε μια απίστευτη στολή που δείχνει τρομερό επίπεδο λεπτομέρειας και στοιχεία που ίσως και να κάνουν κάποιους να νομίζουν πως πρόκειται για κάποιο καρέ της παραγωγής που έρχεται.



Στη φωτογράφιση συμμετείχε η ταλαντούχα (επίσης cosplayer) Amy Elizabeth και σε ένα δεύτερο καρέ φαίνεται καλύτερα η στολή που δημιουργήθηκε, μαζί με ένα τεχνητό σκηνικό χιονιού.



Τέλος, το τρίτο καρέ παρουσίασε από κοντά την μάσκα και το επίπεδο λεπτομέρειας που έχει σχεδιαστεί. Μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*