Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελευθερία επιλογής browser στο Android από τη Google στην Ευρώπη

*
Μετά τα τελευταία πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Google, η εταιρεία αναγκάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές εντός Ευρώπης στα του Android. Συγκεκριμένα, για να επιβεβαιωθεί πως οι χρήστες του λειτουργικού επιλέγουν αυτοβούλως τον browser που θέλουν να χρησιμοποιήσουν, η Google θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής σε σχετικές οθόνες και μενού. Μάλιστα, οι κατασκευαστές θα μπορούν να προσφέρουν πλέον εναλλακτικές εφαρμογές σε βασικές λειτουργίες του Android. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από καταγγελίες που έγιναν το 2016 και ανέφεραν πως η Google οδηγεί τους χρήστες να εγκαταστήσουν τον Chrome και το Google Search για τις σχετικές λειτουργίες, αποτρέποντας ουσιαστικά την λειτουργία οποιουδήποτε ανταγωνιστικού app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*