Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε ο νέος Spotify player στα Facebook Apps

*
Η συνεργασία Facebook και Spotify παίρνει σάρκα και οστά, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν πριν από μερικές ημέρες. Πλέον, ο ειδικός νέος player της δημοφιλούς πλατφόρμας μουσικού streaming εμφανίζεται στη ροή του Facebook και επιτρέπει στο χρήστη να τον κρατήσει στο κάτω μέρος της οθόνης του όσο κάνει την περιήγησή του στο προφίλ του ή στο προφίλ των φίλων του. Η υπηρεσία έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται σε 27 χώρες, μέσα στις οποίες δεν αναφέρεται ακόμη η Ελλάδα. Ο μικρός player που θα μένει στο κάτω μέρος της οθόνης θα προσφέρει επιπλέον κάποιες βασικές λειτουργίες, όπως παύση και αναπαραγωγή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγετε το σχετικό app, τουλάχιστον για τα βασικά. Εννοείται ότι όσοι έχουν premium συνδρομή θα μπορούν να εισάγουν τα στοιχεία τους και να έχουν όλες τις έξτρα παροχές, από τον ίδιο player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*