Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για προσθήκη του Apple Music app σε PS5

*
Φαίνεται ότι η Sony συνεργάζεται με την Apple για να φέρει την μουσική υπηρεσία της δεύτερης σε κονσόλες PlayStation. Η πληροφορία προέρχεται από χρήστη του Reddit, που αναφέρει ότι ενεργοποιήθηκε η επιλογή να κατεβάσει το Apple Music app στο PlayStation 5. Όταν όμως δοκίμασε να κατεβάσει την εφαρμογή έλαβε το μήνυμα "This app is only playable on PS4". Είναι το κλασσικό μήνυμα του PlayStation 5, όταν λείπει ένα app. Σύμφωνα με το Eurogamer, η επιλογή που αναφέρθηκε παραπάνω ενεργοποιείται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού οριστεί ως region, US. Ίσως πρόκειται για κάτι που προς το παρόν βρίσκεται σε φάση δοκιμών.

Πολύ πιθανό να πρόκειται για μία επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας κάτοχοι του PlayStation 5 απόκτησαν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Apple TV+.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*