Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιείται το σύστημα “Picture-in-Picture” του Firefox για Windows

*
Η Mozilla έρχεται να κάνει ένα παραπάνω βήμα στον τομέα του multitasking, παρέχοντας στους χρήστες του Firefox την λειτουργία “Picture-in-Picture”, με τη χρήση της οποίας, μπορείτε να καρφιτσώνετε το βίντεο της επιλογής σας στην οθόνη σας, χωρίς αυτό να παρεμποδίζεται από άλλα προγράμματα.

Αφού κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Firefox, τοποθετήστε τον κέρσορα σας πάνω από το βίντεο της επιλογής σας και θα εμφανιστεί η επιλογή “Picture-in-Picture” μέσα σε ένα μπλε πλαίσιο. Με το που πατήσετε το πλαίσιο αυτό, θα εμφανιστεί ένα αυτούσιο παράθυρο αναπαραγωγής του βίντεο της επιλογής σας, το οποίο θα μπορείτε να μετακινήσετε κατ’ επιλογήν. Η νέα εύχρηστη εφαρμογή του Firefox είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για Windows, αλλά σύμφωνα με την Mozilla πρόκειται να διατεθεί για Mac και Linux τον Ιανουάριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*