Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενημέρωση για το σύστημα alerts και το newsletter του Enternity.gr

*
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης ορισμένων λειτουργιών του Enternity.gr, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας αναγνώστες πως έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγών για την καλύτερη ενημέρωσή τους. Αρχικά, υπάρχει το newsletter, το οποίο στέλνει μαζικά μέσα στη βδομάδα τα πιο διαβασμένα θέματα που έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες μέρες στο site, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε αν σας έχει ξεφύγει κάτι.

Πέραν του newsletter όμως, ενεργοποιήσαμε και βελτιώσαμε το σύστημα των alerts. Πρόκειται για μια σειρά από εξειδικευμένα και πιο «μαζεμένα» newsletters, τα οποία φεύγουν με το που δημοσιεύεται κάποια σημαντική είδηση, έτσι ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για κάτι που σίγουρα έχει ενδιαφέρον.


Στόχος μας με τα alerts δεν είναι να γεμίσουμε το mailbox σας, αλλά να έχετε κάθε μέρα στο inbox τις πιο σημαντικές εξελίξεις και να διαβάσετε με την ησυχία σας όλες τις πληροφορίες που έχουμε αναρτήσει.



Για να εγγραφείτε ή και να διαγραφείτε από το newsletter και τα alerts, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε στο κάτω μέρος του profile page σας και να κάνετε τις σχετικές επιλογές. Σας σημειώνουμε το σημείο στην παρακάτω φωτογραφία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*