Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντοπίστηκε στην Ουκρανία αποθήκη cryptomining με πάνω από 3.500 κονσόλες PS4 Pro

*
Update: Όπως φάνηκε, η αποθήκη δεν έκανε τελικά cryptomining, αλλά ασχολούταν με FIFA Ultimate Team Cards. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Original Story: Οι ουκρανικές αρχές εντόπισαν μια αποθήκη που έκανε cryptomining χρησιμοποιώντας αρκετό εξοπλισμό και hardware σχετικό με gaming, όπως κονσόλες PS4 Pro. Συγκεκριμένα, στο χώρο εντοπίστηκαν 5.000 συσκευές που σχετίζονται με gaming και ανάμεσα σε αυτές ήταν και 3.800 κονσόλες PS4 Pro, η μία τοποθετημένη δίπλα στην άλλη. Η αποθήκη αυτή ήταν δίπλα σε υποσταθμό παρόχου ρεύματος και μάλιστα υπάρχουν κατηγορίες πως έκλεβε ρεύμα αξίας 260 χιλιάδων δολαρίων. Οι αρμόδιοι που «έτρεχαν» το project έμεναν σε τριγύρω περιοχές, ενώ οι υπεύθυνοι τόνισαν πως η άντληση τόσης μεγάλης ενέργειας θα μπορούσε να έχει στοιχίσει πολλαπλές διακοπές και βλάβες στις γύρω περιοχές. Υπενθυμίζεται πως κάποιες ώρες έχουν απαγορεύσει το cryptomining λόγω της μεγάλης ποσότητας ενέργειας που καταναλώνει και υπό το φόβο των blackouts.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*