Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα πειρατικής IPTV στην Ευρώπη

*
Οι αρχές της Ισπανίας, της Δανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου συνεργάζονται με την Europol και κατάφεραν να εξαρθρώσουν το μεγαλύτερο κύκλωμα πειρατικής IPTV στην Ευρώπη. Προς το παρόν έχουν γίνει 5 συλλήψεις μετά από 15 εφόδους σε Ισπανία, Δανία και Ηνωμένο Βασίλειο και οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν αφορούν απάτη, ξέπλυμα χρήματος και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι δε γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει ιδιαίτερα η πειρατική IPTV σε σημείο που να πλήττει ακόμη και μικρότερες αγορές, όπως η ελληνική με την NOVA και την COSMOTE TV να κινούνται συνεχώς και περισσότερο προς την εύρεση λύσης με τις αρμόδιες αρχές. Η έρευνα έχει ξεκινήσει από το 2015 μετά από καταγγελίες της Premier League εναντίον μιας ιστοσελίδας που είχε έδρα στην Ισπανία και προσέφερε πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά και πάνω από 800 κανάλια ποικίλου περιεχομένου. Όπως φαίνεται, η οργάνωση κατάφερε να έχει κέρδη πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ από την σχετική δραστηριότητά της και όπως φαίνεται μετά τις εξελίξεις αυτές, αρκετά πακέτα που προσφέρονται και σε Έλληνες χρήστες αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*