Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα στην Ελλάδα η Revolut

*
Η Revolut ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας του ελληνικού της γραφείου, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Λιτσικάκη. Η εταιρεία τόνισε πως θα προσφέρει στους Έλληνες (μέσω της εφαρμογής της) τη δυνατότητα να ανοίξουν δωρεάν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν, καθώς και να πραγματοποιούν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων. Ακόμη, να διατηρούν και να ανταλλάζουν χρήματα σε 25 διαφορετικά νομίσματα, αλλά και να χρησιμοποιούν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους σε 150 διαφορετικά νομίσματα και χρεώσεις σε όλο τον κόσμο, μέσω της Revolut MasterCard. Για τον εορτασμό των ελληνικών γραφείων, η εταιρεία προσφέρει εντελώς δωρεάν την κάρτα, αρκεί οι χρήστες να μην έχουν ήδη λογαριασμό και να εγγραφούν στην υπηρεσία μέσω του url  http://revolut.com/?p=GRLaunch.



H Revolut έχει ήδη πάνω από 60 χιλιάδες Έλληνες πελάτες και ο στόχος της για το 2018 είναι να φτάσει τον αριθμό αυτό στις 150 χιλιάδες. Η εταιρεία θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech startups παγκοσμίως και από το 2015 έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.700.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Lichachron
    • Αξίζει.
      Εγώ άρχισα να χρησιμοποιώ την Revolut
      όταν με τα capital controls δεν περνούσαν οι ελληνικές κάρτες
      και ηθελα να παρω πράγματα απο το εξωτερικό.
      Επίσης συμφέρει γιατί πολύ απλά όταν πας να βάλεις λεφτά στην ελληνική
      σου χρεωστική κάρτα, σου κρατάνε και κάποιο ποσοστό ενώ στην revolut
      δεν σου κρατάνε τίποτα.

*