Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται σε νέες χώρες η δυνατότητα να μοιράζεστε captures από το PS5 μέσω του PS App

*
Μέσω του επίσημου λογαριασμού του PlayStation στο Twitter ανακοινώθηκε ότι, σύντομα θα ενεργοποιηθεί σε περισσότερες περιοχές η δυνατότητα να μοιράζονται οι χρήστες εικόνες και videos από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, μέσω του PS App. Η αρχή θα γίνει με τις Η.Π.Α. και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, ενώ το χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο σε Ιαπωνία και Καναδά. Τα video clips και εικόνες παραμένουν στο PS App για 14 ημέρες από τη στιγμή που δημιουργούνται στο PS5 και η μεταφορά τους στο smartphone ή το tablet σας γίνεται αυτομάτως, μέσω cloud. Βασική προϋπόθεση είναι ότι τα video clips δεν θα πρέπει να έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των τριών λεπτών. Πολύ εύκολα θα μπορείτε να κατεβάζετε στη συσκευή σας τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις μοιράζεστε είτε μέσω του Game Base, είτε μέσω των social media.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*