Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Winamp

*
Οι άνω των 30 σίγουρα θυμούνται το Winamp, μιας και προφανώς ήταν η εναλλακτική τους έναντι στη χρήση του Media Player των Windows. Τα τελευταία χρόνια, ο θρυλικός player έχει χαθεί στην αφανή πλευρά του κόσμου της τεχνολογίας, όμως τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Winamp έπειτα από την εξαγορά του από τη Radionomy. Πολύ σύντομα μάλιστα μιας και από 18 Οκτωβρίου 2018 θα είναι διαθέσιμη η έκδοση 5.8 για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσει η έκδοση 6, όπου θα ενσωματωθούν όλα τα νέα χαρακτηριστικά και για να μην ξεχνάει της ρίζες της, η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σύντομα και για PC. Θα υποστηρίζεται η αναπαραγωγή των περισσότερων formats αρχείων ήχου και επιπλέον θα αποτελεί τη βάση για την αναπαραωγή περιεχομένου από υπηρεσίες streaming, ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcasts. Τέλος, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, θα δίνεται η δυνατότητα αναπαραγωγής playlists που οι χρήστες έχουν αποθηκεύσει σε υπηρεσίες cloud.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*