Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφουν στην Dark Horse Comics τα comics του Star Wars

*
Μετά από σχεδόν επτά χρόνια, τα comics του Star Wars επιστρέφουν στην Dark Horse Comics. H νέα σειρά της Dark Horse θα ξεκινήσει με ιστορίες της High Republic era, στην οποία ήδη έχουν εστιάσει τα Marvel Comics Star Wars. Ο εκδότης υπόσχεται πως η σειρά θα καλύψει όλες τις χρονολογίες, από το High Republic μέχρι και την άνοδο του First Order. Τέλος, τα comics της Dark Horse δεν θα αντικαταστήσουν αυτά της Marvel Comics Star Wars, των οποίων την έκδοση έχει αναλλάβει η IDW Publishing. Από την άλλη, άγνωστο παραμένει αν η IDW θα συνεχίσει να εκδίδει comics όταν ξεκινήσει η σειρά της Dark Horse.

Η νέα σειρά της Dark Horse Star Wars Comics θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2022, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Άγνωστο παραμένει ακόμη ποιό θα είναι το πρώτο comic της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*