Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους, υποστήριξη HDR στο YouTube app του PS5

*
Η εφαρμογή YouTube του PS5 φαίνεται πως υποστηρίζει πλέον HDR στα videos της, όπως μαρτυρά ρεπορτάζ site που ειδικεύεται στα του οπτικουακουστικού τομέα. Συγκεκριμένα, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση από πλευράς Google ή Sony, το FlatpanelsHD ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει το υλικό που αναπαράγεται να χρησιμοποιεί το HDR10 video codec VP9-2. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται κατόπιν δοκιμών, η εφαρμογή υποστηρίζει αυτή τη στιγμή HDR για videos σε ανάλυση έως 4Κ και σε έως 60fps και για να τα απολαύσετε θα πρέπει απλά η τηλεόρασή σας να υποστηρίζει αυτήν την τεχνολογία απεικόνισης. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε σχετικό περιεχόμενο, μπορείτε να βρείτε αρκετό υλικό σε κανάλια όπως το The HDR Channel. Το HDR υποστηρίζεται στο YouTube app στις κονσόλες Xbox από τις αρχές του 2021, μετά και από ένα σχετικό update.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*