Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτραπέζιο Dead by Daylight θα κυκλοφορήσει το φετινό Halloween

*
To επίσημο επιτραπέζιο παιχνίδι Dead by Daylight πρόκειται να κυκλοφορήσει το φετινό Halloween από τις Level 99 Games και Behaviour Interactive. Οι δύο εταιρείας συνεργάζονται για τη δημιουργία του επιτραπέζιου που θα βασίζεται στο επιτυχημένο multiplayer horror game, το οποίο θα αποκτήσει τη δική του καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter στις 29 Μαρτίου. Όσοι υποστηρίξουν την καμπάνια μπορούν να εξασφαλίσουν το δικό τους επιτραπέζιο Dead by Daylight όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Στο επιτραπέζιο δύο έως 4 παίκτες θα παίζουν ως Survivors που συνεργάζονται για να επισκευάσουν γεννήτριες και για να σταματήσουν τον Killer, ο οποίος θα παίζεται από ένα επιπλέον άτομο. Το πακέτο του παιχνιδιού θα περιέχει διάφορα αντικείμενα του videogame, καθώς και τους ίδιους τους Survivors και τους Killers. Θα διατεθεί σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: η standard θα περιέχει 6 Killers, 7 Survivors και δύο χάρτες και θα κοστίζει 50 δολάρια, ενώ η collector’s edition θα περιέχει 16 Killers, 17 Survivors και 4 χάρτες προς 100 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*