Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτραπέζιο παιχνίδι βασισμένο στο Resident Evil 3 στο Kickstarter

*
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα είναι βασισμένο στο Resident Evil 3 θα εμφανιστεί σε καμπάνια στο Kickstarter στις 28 Απριλίου. Πρόκειται για παιχνίδι από τη Steamforged Games, ομάδα που δημιούργησε το Resident Evil 2: The Board Game, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019. Το νέο επιτραπέζιο θα είναι survival horror και θα επιτρέπει σε έως και 4 παίκτες να παίξουν μαζί ένα campaign που μπορεί και να ξεπερνάει τις 19 ώρες, ή σε έναν παίκτη να αναλάβει χαρακτήρες όπως οι Jill Valentine και Carlos Oliviera για να παίξει σε διάφορες ιστορίες.

Οι παίκτες θα πρέπει να διαχειρίζονται με πρόσοχή τους πόρους τους, να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και να αποφεύγουν εμπόδια. Αν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε την καμπάνια του επιτραπέζιου στο Kickstarter δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στη σχετική σελίδα πριν αυτή ξεκινήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*