Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφικτή η χρήση του πρωτότυπου File Manager στα Windows 10

*
Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, η Microsoft διαθέτει τον open source κώδικα του πρωτότυπου File Manager των Windows 3.0, για χρήση στα Windows 10. Ο εν λόγω Manager ήταν η πρώτη εναλλακτική που παρουσιάστηκε για την διαχείριση αρχείων σε περιβάλλον MS-DOS και επέτρεπε τους χρήστες των Windows να κάνουν copy, move, delete και search οποιονδήποτε φάκελο, εντός του συστήματος. Εδώ και χρόνια αυτές οι λειτουργίες είναι κάτι παραπάνω από δεδομένες, αλλά τότε φάνταζαν επαναστατικές ελέω της πρωτόγνωρης πρακτικότητας που προσφέρανε. 

Ο κώδικας προσφέρεται για download στο GitHub και συντηρείται από τον βετεράνο της Microsoft, Craig Wittenberg, με την αδειοδότηση του MIT. Αν και το project ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το 2007, οπότε και ο Wittenberg αντέγραψε τον κώδικα του File Manager από τα Windows NT 4 και έκτοτε τον ανασυγκροτούσε μέχρι την κυκλοφορία του. Έτσι εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαιώνονται οι δυνατότητες του λειτουργικού των Windows ως προς το backwards compatibility, το οποίο όσο περνάνε τα χρόνια αποκτά όλο και περισσότερη βαρύτητα για μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*