Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon προσλαμβάνει 100.000 υπαλλήλους για τις αποθήκες της λόγω κορονοϊού

*
Η μεγάλη άνοδος που έχει προκληθεί στα online καταστήματα από τον κορονοϊό έχουν δυσκολέψει ακόμη και μεγαθήρια όπως η Amazon. Η γνωστή εταιρεία έχει ξεκινήσει προσλήψεις έξτρα 100.000 υπαλλήλων για τις αποθήκες της στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν το ταχύτερο δυνατόν όσοι αγοράζουν από το σπίτι τους πράγματα και πρέπει να μείνουν μέσα λόγω της καραντίνας. Η εταιρεία δήλωσε κιόλας πως θα ανεβάσει το ωρομίσθιο μέχρι και τα τέλη του Απριλίου και η όλη αυτή κίνηση εντάσσεται σε ένα αναπτυξιακό πλάνο που θα κοστίζει πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, σημειώνει πως θα φροντίσει να εξυπηρετήσει με αυτήν την κίνησή της και όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω του κορονοϊού αυτές τις μέρες. Σε ότι αφορά τους χώρους εργασίας δε, η Amazon σημειώνει ότι τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις θέσεις εργασίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις εγκαταστάσεις της. Τέλος, σε όσους υπαλλήλους της έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα του κορονοϊού, η εταιρεία δίνει 2 εβδομάδες άδεια μετ’ αποδοχών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*