Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple εξαγόρασε τη Shazam

*
Όπως ανακοινώθηκε, η Apple εξαγόρασε τη Shazam έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα $400 εκατομμύρια. Το ποσό βρίσκεται μεν αρκετά μακριά από το $1 δισ. που ήταν η αξία της Shazam έπειτα από την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όμως δεν θεωρείται μικρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι εντός του 2016, τα κέρδη τη εταιρείας ήταν μόλις $54 εκατομμύρια. Μέσω της συμφωνίας, η Apple μπορεί να οφεληθεί με πολλαπλούς τροπους και πρώτα απ' όλα αναμένεται να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία των χρηστών του Apple Music. Επιπρόσθετα, οι δυνατότητες αναγνώρισης ήχου και μουσικής του Shazam θα ενσωματωθούν πλέον ολοκληρωτικά στο iOS, όπως έκανε η Google με την αναγνώριση τραγουδιών στο Pixel. Πέρα από αυτά υπάρχει και η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας της Shazam, που εννοείται ότι θα μεγαλώσει τη γκάμα των προϊόντων της Apple. Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί οριστικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού πρώτα λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ZazzyJr13
    • Μάθετε ποιο τραγούδι ακούτε για μόνο 0,99€
      Θα το χρησιμοποιούν μόνο οι χρήστες της γκάμας της Apple ;

*