Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple εξαγόρασε την εφαρμογή καιρού Dark Sky

*
Η Apple ανακοίνωσε την εξαγορά της εφαρμογής καιρού Dark Sky που έχει ξεχωρίζει για τους χάρτες και τις μετεωρολογικές προβλέψεις που φιλοξενεί. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο App Store του iOS, ωστόσο αυτή για WearOS και Android θα σταματήσουν να υφίστανται από την 1η Ιουλίου. Όσοι δε έχουν αγοράσει κάποια συνδρομή θα πάρουν πίσω το σχετικό ποσό. Ίδια κατάσταση θα επικρατήσει και με την web έκδοση της υπηρεσίας. Σε ό,τι αφορά το API, θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς και μετά δεν θα επιτρέπει σε κανέναν άλλο τη χρήση. Η ίδια η Dark Sky σημειώνει πως η Apple είναι ο ιδανικός συνεργάτης για το επόμενο βήμα και δεν είναι απίθανο η εταιρεία του Κουπερτίνο να χρησιμοποιήσει το λογισμικό και την τεχνογνωσία της Dark Sky για να βελτιώσει το δικό της Weather App του iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*