Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple θέλει να φτιάξει το πρώτο της αυτοκίνητο το 2024, με νέα τεχνολογία μπαταρίας

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, η Apple επιθυμεί να μπει σύντομα στην παραγωγή αυτοκινήτων και μάλιστα με μια καινοτόμα τεχνολογία στα της μπαταρίας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι πληροφορίες από το Κουπερτίνο μιλούν για μελέτη αυτής της προσέγγισης στην αγορά των επιβατικών αυτοκινήτων, κάτι που είχε σκεφτεί και παλαιότερα η αμερικανική εταιρεία. Υπενθυμίζεται πως η Apple ετοίμαζε σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ ένα αυτοκίνητο το 2015, ωστόσο το 2016 το project εγκαταλείφθηκε και 200 άτομα έχασαν τη δουλειά τους. Το Reuters σημειώνει πως στόχος είναι πλέον το 2024, αλλά υπάρχει ευελιξία ως προς την παράδοση στην αγορά έως και μετά το 2025, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να στραφεί τελικά όλη η επένδυση απλά σε μια τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Σε ό, τι αφορά τη μπαταρία, η εταιρεία μελετά μια νέα τεχνολογία “nanocell” που θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια και μικρότερο κόστος κίνησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*