Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple παρουσιάζει την streaming υπηρεσία της στις 25 Μαρτίου

*
Η φημολογούμενη αποκάλυψη των συνδρομητικών υπηρεσιών Apple TV Streaming και Apple News αποκαλύπτονται οριστικά στις 25 Μαρτίου. Η εταιρεία του Κουπερτίνο έστειλε τις σχετικές προσκλήσεις στα media ανακοινώνοντας πως τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις που περιμένει η αγορά πως και πως. Μέσα στις ανακοινώσεις αναμένεται να περιλαμβάνονται και αυτές για τα ανανεωμένα AirPods, ένα νέο entry-level iPad και το AirPower wireless charging pad που έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα. Η υπηρεσία της τηλεόρασης θα θυμίζει Netflix και μένει να δούμε τις σχετικές συμφωνίες που έχει κλείσει η Apple. Αντίστοιχα, η υπηρεσία Apple News θα έχει την ίδια φιλοσοφία και θα προσφέρει πρόσβαση σε συνδρομητικά περιοδικά και εφημερίδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*