Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple προσθέτει υποστήριξη για Cinematic Mode και ProRes στις εφαρμογές iMovie και Clips

*
Το νέο hardware και software της γενιάς του iPhone 13 προσθέτει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στις κάμερες των συσκευών της Apple. Το Cinematic Mode κάνει καταγραφή video καθώς δημιουργεί έναν χάρτη βάθους που επιτρέπει στην αλλαγή του σημείου εστίασης ακόμα και μετά την εγγραφή του οπτικού υλικού. Η επεξεργασία αυτή γίνεται χάρη στις εφαρμογές iMovie και Clips οι οποίες μπορούν να κάνουν edit videos που έχουν καταγραφεί από τα μοντέλα της σειράς iPhone 13. Ύστερα από νέο update, αυτό είναι δυνατό ακόμα και από το iPhone XS και τα μεταγενέστερα μοντέλα του, εξακολουθώντας να είναι εφικτό εφόσον το video έχει δημιουργηθεί από ένα iPhone 13. Ακόμα και αν μοιάζει να μην έχει πολύ νόημα μια τέτοια χρήση, η επεξεργασία videos του iPhone 13 στις μεγαλύτερες οθόνες των παλαιότερων iPads είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα διαδικασία.

Το εν λόγω update επιτρέπει στις εφαρμογές iMovie και Clips να κάνουν import και edit ProRes videos. Η γενιά του iPhone 13 υποστηρίζει εγγραφή ProRes video με ανάλυση έως και 4K στα 30fps.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*