Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple σκοπεύει να εξαγοράσει τη συνδρομητική υπηρεσία Texture

*
Η Apple ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει τη συνδρομητική υπηρεσία Texture που είναι για τα περιοδικά ότι και το Netflix για τις ταινίες και τις σειρές. Το Texture προσφέρει ψηφιακή πρόσβαση σε περισσότερα από 200 περιοδικά, με μία και μόνο μηνιαία συνδρομή. Δημιουργήθηκε το 2010 από τη Next Issue Media και το app είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS, Android και Amazon Fire Tablets. Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος μιας εβδομάδας και από εκεί και πέρα η χρέωση είναι $9,99 το μήνα. Στη λίστα των προσφερόμενων περιοδικών υπάρχουν μεταξύ άλλων, τα  People, Time, GQ, Glamour, The New Yorker, Bon Appétit, Newsweek, ESPN, National Geographic, InStyle, Allrecipes, Shape, Men's Health και PC Magazine. Από πλευράς Apple, o Senior Vice President of Internet Software and Services Eddy Cue, δήλωσε ότι υπάρχει ενθουσιασμός λόγω της ενδεχόμενης εξαγοράς, μια και το Texture φιλοξενεί τα κορυφαία έντυπα παγκοσμίως. Συμπλήρωσε ότι η Apple στηρίζει την ποιοτική δημοσιογραφία από αξιόπιστες πηγές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*