Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple σχεδιάζει και αποστέλλει 20 εκ. προστατευτικές μάσκες σε γιατρούς και νοσηλευτές

*
Η Apple προχωράει στην ενίσχυση των επαγγελματιών υγείας και ο Tim Cook ανακοίνωσε πως η εταιρεία του σχεδίασε και στέλνει πάνω από 20 εκ. προστατευτικές μάσκες. Ο CEO της Apple τονίζει μέσω ενός tweet του πως η εταιρεία έχει έρθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές και με όλες τις κυβερνήσεις για να φτάσουν χωρίς καμία χρέωση οι μάσκες εκεί που είναι περισσότερο απαραίτητες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη μια πρωτοβουλία για να φέρει κοντά σχεδιαστές, προγραμματιστές και εταιρείες συσκευασίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμη η εφοδιαστική αλυσίδα για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό.



Το πρώτο πακέτο βοήθειας πήγε στο Νοσοκομείο Kaiser στην Santa Clara Valley και το feedback των γιατρών και των νοσηλευτών ήταν ιδιαίτερα θετικό, όπως σημείωσε ο Cook, τονίζοντας ακόμη πως η συναρμολόγηση των μασκών χρειάζεται λιγότερο από δύο λεπτά. Η εταιρεία ετοιμάζει ακόμη 1 εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και άλλο ένα εκατομμύριο για την επόμενη εβδομάδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*