Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple χαρίζει e-books και audiobooks στους Αμερικανούς λόγω κορονοϊού

*
Η Apple γνωρίζει πως οι πελάτες της αναγκάζονται να μένουν περισσότερες ώρες πλέον μέσα λόγω του κορονοϊού και χαρίζει e-books και audiobooks για να περάσουν το χρόνο τους. Η προσφορά ισχύει για τους κατοίκους ΗΠΑ και την πρώτη φορά που θα ανοίξουν το σχετικό app θα μπορέσουν να δουν μια ειδοποίηση για να πλοηγηθούν και να εξερευνήσουν το δωρεάν περιεχόμενο. Η συλλογή περιλαμβάνει αρκετό υλικό για να περάσει το επόμενο δύσκολο χρονικό διάστημα και είναι σημαντικό πως άλλη μια εταιρεία αναγνωρίζει την διαφορετική καθημερινότητα των πελατών της και προχωράει σε τέτοιες ενέργειες. Καλό θα ήταν βέβαια να το επεκτείνει και εκτός ΗΠΑ, αφού ο κορονοϊός ταλαιπωρεί σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*