Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom επιβεβαιώνει πως δεν διατρέχουν κίνδυνο οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών

*
Πρόσφατα, η Capcom έπεσε θύμα μίας επίθεσης ransomware, γεγονός που οδήγησε πολλούς καταναλωτές να ανησυχήσουν για την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων. Έπειτα από διεξοδική έρευνα, η εταιρεία δημοσίευσε τα αποτελέσματα της, δηλώνοντας ότι το σύστημα της έχει επανέλθει σχεδόν ολοκληρωτικά, με βελτιωμένους μηχανισμούς ασφάλειας, για αποφευχθούν μελλοντικές επιθέσεις.

Σε προηγούμενους υπολογισμούς, η Capcom δήλωσε πως διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 16.415 ανθρώπων, εξηγώντας όμως ότι τελικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να υποκλάπηκαν στοιχεία από αγορές με χρήση πιστωτικής κάρτας, καθώς οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ενός τριτεύοντος παρόχου υπηρεσιών. Συνεπώς, οι διαδικτυακές αγορές παραμένουν ασφαλείς και η εταιρεία καθησυχάζει με σιγουριά τους καταναλωτές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*