Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dark Horse ανακοίνωσε σειρά Cyberpunk 2077 comic books

*
Η Dark Horse Comics ανακοίνωσε σειρά comic books βασισμένη στο Cyberpunk 2077, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη CD Project Red, την ομάδα ανάπτυξης του αναμενόμενου παιχνιδιού.

Η σειρά ονομάζεται Cyberpunk 2077: Trauma Team. Θα λέει την ιστορία της Nadia, μέλος της επιχείρησης Trauma Team International. Η Nadia είναι η μόνη που επέζησε από μια αποτυχημένη αποστολή διάσωσης και συμφωνεί να αναλάβει μια νέα αποστολή εξαγωγής. Ως μέλος μιας νέας ομάδας, η Nadia βρίσκεται σε μια ακόμα πιο επικίνδυνη κατάσταση από αυτή από την οποία επέζησε μετά βίας.


Η ιστορία είναι δουλειά του Cullen Bunn (Spider-Man: Season One, The Damned) και illustrator είναι ο Miguel Valderrama (Giants). Το πρώτο από τα 4 τεύχη που θα κυκλοφορήσουν θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου και θα έχει 32 σελίδες.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*