Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η F1 και στην COSMOTE TV μέχρι το 2020

*
Η COSMOTE TV προχώρησε σε συμφωνία με την ΕΡΤ και έτσι θα συνεχίσει τις μεταδόσεις των αγώνων F1 μέχρι και το 2020. Συγκεκριμένα, οι μεταδόσεις θα γίνονται σε υψηλή ανάλυση μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT HD και θα περιλαμβάνουν τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά, αλλά και τους αγώνες. Η συνδρομητική πλατφόρμα ήρθε σε συμφωνία που της εξασφαλίζει πάνω από 100 live μεταδόσεις ανά αγωνιστική σεζόν, καθώς και περιεχόμενο για την εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, είναι διαθέσιμα για θέαση μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, live ή on demand, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής ή κινητής, ή με τα πακέτα COSMOTE TV GO Sports και COSMOTE TV GO Sports Daily Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*