Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η France Televisions δοκιμάζει μετάδοση του Roland Garros σε 8Κ

*
Το Roland Garros θα χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά ως γεγονός επίδειξης νέων τεχνολογιών και αυτή τη φορά η France Televisions θα κάνει δοκιμές για πρώτη φορά σε ! Όπως φαίνεται λοιπόν, σε όλη τη διάρκεια των 15 ημερών που διαρκεί το διεθνές τουρνουά τένις (από τις 26 Μαϊου έως και τις 9 Ιουνίου), το γαλλικό κρατικό κανάλι θα συνεργαστεί για να μεταδώσει τους αγώνες σε 8K με τη βοήθεια του 5G. Πάνω από 100 ώρες ζωντανού προγράμματος θα μεταδοθούν με αυτά τα δεδομένα μέσω δορυφόρων και VOD και με τη βοήθεια σχετικών καμερών που θα εγκατασταθούν στα γήπεδα. Οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν σε ποιότητα HD από τα κανάλια France 2, France 3 και France 4, ενώ το σήμα 8Κ θα είναι διαθέσιμο δορυφορικά στην πλατφόρμα Fransate και στην Orange TV.



Τέλος, έχουν προγραμματιστεί και κάποιες μεταδόσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*