Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google μειώνει το ποσοστό κερδών για τις συνδρομές του Play Store

*
Η Google ανακοίνωσε ότι μειώνει το ποσοστό που λαμβάνει από τις συνδρομές του Play Store από το 30% στο 15%. Με βάση τα όσα ίσχυαν προηγουμένως, η συγκεκριμένη μείωση θα ίσχυει για όσους χρήστες διατηρούσαν τη συνδρομή τους και μετά το πρώτο έτος, όμως στο εξής θα ισχύει για όλους τους developers που προσφέρουν apps μέσω συνδρομής. Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022.

"Οι ψηφιακές συνδρομές είναι πλέον ένα από τα ταχύτερα αναπτυσόμενα μοντέλα για developers και η προηγούμενη προσέγγιση που προέβλεπε τη μείωση του ποσοστού έθετε μια πρόκληση όσον αφορά την αποκόμιση κερδών", δήλωσε σε ένα blog post, vice president of product management της Google Sameer Samat.


Επιπλέον, θα υπάρξει μείωση του ποσοστού στο 10% για ορισμένα ebook και music streaming apps, κίνηση που εντάσσεται στο Play Media Experience program.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*