Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google τεστάρει play/pause button για τον Chrome

*
Η Google δείχνει να ετοιμάζεται για την προσθήκη ενός play/pause button στο Chrome browser, χάρη στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να κάνει παύση ή συνέχιση κάποιου βίντεο χωρίς να χρειάζεται να ψάξει το tab από το οποίο παίζει.

Αυτό φαίνεται από τη νεότερη έκδοση του Chrome Canary, καθώς διαθέτει το χαρακτηριστικό Global Media Controls. Μόλις ο χρήστης το ενεργοποιήση, το play/pause button κάνει την εμφάνισή του δίπλα από το URL. Η προσθήκη αυτή έρχεται λίγο μετά την κατάργηση του mute στα tabs του Chrome μετά το πάτημα του speaker icon.


Για την ώρα, από τις δοκιμές που έχουν γίνει, το Global Media Controls αποτυγχάνει να σταματήσει τα βίντεο όλων των ιστοσελίδων, όμως είναι πιθανότατα νωρίς στο στάδιο της ανάπτυξής του και θα πρέπει να θεωρείται βέβαια πως αν η Google αποφασίσει να το εφαρμόσει θα λειτουργεί καλύτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*