Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft καταργεί τις συνδέσεις peer-to-peer από το Xbox party chat

*
Η Microsoft προχωράει στην σταδιακή κατάργηση των συνδέσεων peer-to-peer που χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα στο voice chat. Η συγκεκριμένη κίνηση, έρχεται ως ένα μέτρο προστασίας των παικτών, καθώς με τις συνδέσεις peer-to-peer, ο χρήστης ήταν ευάλωτος σε DDOS επιθέσεις.

Σύμφωνα με τον Bill Ridmann, developer της Microsoft, σε μια απάντηση που έδωσε στο subreddit του Xbox One, η εταιρία δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στην κατάργηση των peer-to-peer συνδέσεων. Αναφέρει, πως ήδη πολλές από τις συνδέσεις, γίνονται μέσω server και κάθε μέρα ο αριθμός αυξάνεται. Ξεκαθάρισε επίσης πως όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Xbox για το κινητό δεν θα πρέπει να φοβούνται, καθώς εξ’ αρχής, οι συνδέσεις από τα κινητά γίνονταν στον server για να μην εκτεθεί η IP του κινητού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*