Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft λάνσαρε ένα ψηφιακό μουσείο για την εικοσαετή ιστορία του Xbox

*
Η Microsoft δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο με τις σημαντικότερες στιγμές της εικοσαετούς ιστορίας του Xbox. Το λανσάρισμά του έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών της εικοστής επετείου της πρώτης κονσόλας Xbox και επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν ακόμα και τον δικό τους προσωπικό χρόνο παιχνιδιού με όλες τις κονσόλες της εταιρείας.



Το ψηφιακό μουσείο περιέχει έναν εικονικό χώρο με διαφορετικά σημεία που αφιερώνονται σε κάθε μια από τις κονσόλες Xbox και στη σειρά Halo. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ενημερωθούν για σημαντικές στιγμές στην ιστορία των κονσόλων της Microsoft, είτε πρόκειται για καλές, είτε για κακές (ακόμα και για το φαινόμενο Red Ring of Death που κατέστρεφε κονσόλες Xbox 360 το 2007).

Μπορείτε να το επισκεφθείτε κι εσείς κάνοντας κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*