Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ξηλώνει το Adobe Flash από τα Windows 10

*
Μέσα στο καλοκαίρι, η Microsoft θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πλήρη αφαίρεση του Adobe Flash από τα Windows 10. Η εγκατάσταση του Windows 10 "Update for Removal of Adobe Flash Player", που αφαιρεί μόνιμα το Flash από τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος, θα γίνει υποχρεωτική από τον Ιούλιο. Επιπλέον, η έκδοση Windows 10 21H1 που αναμένεται να ξεκινήσει να διανέμεται αυτόν τον μήνα, θα απεγκαταστήσει επίσης το software. Παρόμοιο update για την αφαίρεση του Adobe Flash θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows 8.1, Windows Server 2012 και Windows Embedded 8 Standard. Microsoft announced the timeline in an update to a blog post.

Ακόμα, η Microsoft έχει ηδη αρχίσει να ξηλώνει την υποστήριξη για Flash από τον Edge browser, μέσω ενός update που εγκαταστάθηκε αυτόματα στους υπολογιστές των περισσότερων χρηστών. Σημειώνεται ότι το update δεν θα αφαιρέσει την όποια έκδοση του Adobe Flash Player έχει εγκατασταθεί από τρίτη πηγή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*