Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ninja Theory ανακοινώνει το The Insight Project που εξερευνά τις πνευματικές διαταραχές μέσω των videogames (video)

Μετά τα πολύ θετικά σχόλια για το Hellblade: Senua’s Sacrifice και την εξαγορά της από τη Microsoft, η Ninja Theory ετοιμάζεται να βουτήξει στα πολύ βαθιά και να πάει το ταξίδι του τελευταίου της τίτλου ένα βήμα παραπέρα, ανακοινώνοντας το The Insight Project.

Με αυτό ως βάση η Ninja Theory θα συνεργαστεί για αρχή με τον Paul Fletcher, ψυχίατρο και καθηγητή νευρολογίας, προκειμένου να καταλήξουν με νέα “προϊόντα” που δεν θα παρουσιάζουν μόνο το πως μπορεί να είναι η πνευματική ασθένεια, αλλά θα καταλήγουν σε τρόπους αντιμετώπισής της (στο βαθμό του δυνατού), με απότερο σκοπό εμπειρίες που θα είναι στημένες για κάθε έναν που τις έχει ανάγκη και θα τους βοηθήσουν να αντιπετωπίσουν και τελικά υπερνικήσουν τους όποιους φόβους τους.


Το The Inside Project είναι ακόμα στα στάδια της γέννησής τους αλλά η Ninja Theory ήθελε να κάνει γνωστή τη δημιουργία του νωρίς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*