Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo μετατρέπει παλιό της εργοστάσιο στην Ιαπωνία σε μουσείο

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως θα μετατρέψει ένα από τα παλιά της εργοστάσια παραγωγής σε μουσείο με την ονομασία “Nintendo Gallery” (προσωρινό όνομα). Ο χώρος θα φιλοξενεί διάφορα προϊόντα από την ιστορία της εταιρείας στα videogames και θα μπορεί να φιλοξενεί όποιον ενδιαφέρεται να τα δει από κοντά. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο (Uji Ogura Plant) βρίσκεται στο Uji, λίγο έξω από το Kyoto και κατασκευάστηκε το 1969 για να παράγει τις κάρτες Hanafuda και να κάνει κάποιες επισκευές. Έχει κλείσει από το 2016 και μέχρι σήμερα υπήρχαν συζητήσεις για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σήμερα και το αύριο της εταιρείας. Η ιδέα της πόλης να αναπλάσει την περιοχή, έδωσε την ιδέα στην Nintendo να κάνει το εργοστάσιό της τουριστική ατραξιόν και ένα μέρος που θα μπορεί κανείς να μελετήσει το παρελθόν της. Τα εγκαίνια του μουσείου έχουν προγραμματιστεί μέσα στο οικονομικό έτος που ξεκινάει την 1η Απριλίου 2023 και τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*