Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αγοράζει την πλατφόρμα anime streaming Crunchyroll για 1.175 δισ. δολάρια

*
Μεγάλη επένδυση κάνει στο περιεχόμενό της η Sony, αφού προχωρά στην εξαγορά της πλατφόρμας anime streaming Crunchyroll από την AT&T με ένα αντίτιμο που φτάνει το 1.175 δισ. δολάρια. Η εταιρεία θα γίνει μέλος του Sony Funimation που ήδη έχει στα χέρια του τις άδειες για δημοφιλή shows, όπως τα Attack on Titan, Fullmetal Alchemist και One Piece. Η επικεφαλής της πλατφόρμας, Joanne Waage, σημειώνει πως η νέα αυτή σελίδα είναι γεμάτη προκλήσεις και δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτήν την εξέλιξη. Το Crunchyroll μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, 50 εκατομμύρια fans στα social media και πάνω από 90 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, Sony και AT&T έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό τις συζητήσεις για αυτό το deal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*