Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony προσφέρει $100 εκ. στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό

*
Η Sony αποφάσισε να δωρίσει $100 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο αριθμός όσων έχον νοσήσει θα φτάσει το 1 εκατ. μέσα σε λίγες ημέρες, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα στις προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού.

Επιθυμία της Sony είναι να βοηθήσει σε τρεις τομείς. Να παρέχει βοήθεια στο ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου, να υποστηρίξει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που πρέπει να εργαστούν από απόσταση και να προσφέρει ό,τι μπορεί στους δημιουργούς της βιομηχανίας διασκεδασης.


Επίσης, η Sony πιστεύει πως οι 110.000 υπάλληλοί της ανά τον κόσμο, θα προσφέρει ο καθένας ο,τι μπορεί για να ενισχυθεί η όλη προσπάθεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*