Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Spotify αγόρασε τις Chartable και Podsights

*
H Spotify, ανακοίνωσε πως αποκτά δύο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας podcast, την Chartable και την Podsights. Η κίνηση στοχεύει στην επέκταση του περιεχόμενου σε διαφημιστές. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν δημοφιλή εργαλεία που βοηθούν διαφημιστικές καμπάνιες να βελτιωθούν και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσω διαφημίσεων σε podcast.

Στο blog post όπου ανακοινώθηκε η εξαγορά, η Spotify εξηγεί πως οι δύο εταιρείες θα την βοηθήσουν να επεκτείνει τη διαφημιστική πλατφόρμα της. Με την Podsights, οι διαφημιστές θα μπορούν να δουν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ποιοι έκαναν κλικ σε διαφήμιση και τι κινήσεις έκαναν μετά απο αυτό, όπως για παράδειγμα αν αγόρασαν τελικά το προϊόν. Με την Chartable, θα χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία SmartLinks και SmartPromos, τα οποία αφορούν διαφημίσεις για podcast μέσα απο άλλα podcast, προκειμένου να βοηθήσουν τους podcasters να βρουν μεγαλύτερο και πιο σχετικό με τη θεματολογία τους κοινό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*