Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η devolo φέρνει νέα προϊόντα Smart Home και Powerline

Η devolo αναμένεται να αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της φετινής IFA 2015 νέα προϊόντα της σειράς Smart Home και Powerline, όπως είναι ο αισθητήρας υγρασίας για συνεχή μέτρηση της θερμοκρασίας και υγρασίας και η νέα σειρήνα συναγερμού Home Control. Η νέα σειρήνα συναγερμού παρέχει ασφάλεια ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένους εισβολείς με προειδοποίηση τόσο των ίδιων των ενοίκων, όσο και των γειτόνων. Ακόμη, ο νέος Home Control Water Detector (ανιχνευτής νερού), προσφέρει προστασία από ζημιές υδάτων και μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από πλυντήρια ρούχων ή πιάτων, για παράδειγμα, εντοπίζοντας τυχόν διαρροές νερού. Τα τρία νέα εντοιχιζόμενα στοιχεία για πρίζες, φωτισμό, ροοστάτη καθώς και για τον έλεγχο ρολών επιτρέπουν την ενσωμάτωση τους στο σπίτι, ενώ μπορούν να μετατρέψουν υφιστάμενους διακόπτες, σε ευφυείς διακόπτες, οι οποίοι επιτρέπουν τον έλεγχο και την αυτοματοποίηση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών.



Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πυρήνας της σειράς devolo Home Control είναι το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, το οποίο επιτρέπει με ευκολία, τη δημιουργία και τον έλεγχο όλων των εξαρτημάτων. Παράλληλα όμως με τις νέες προσθήκες Smart Home, η devolo παρουσιάζει στην IFA και έναν νέο προσαρμογέα Powerline για οικιακή δικτύωση. O dLAN 550 WiFi εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα WiFi υψηλής ταχύτητας και πρόσβαση στο Internet σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, παρέχοντας σημαντικά καλύτερο ασύρματο δίκτυο στο οικιακό δίκτυο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την devolo στο επίσημο website της εταιρείας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*