Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εφαρμογή screen recording GameOn της Amazon έφτασε και στο iOS (video)

*
Η Amazon ανακοίνωσε τον Νοέμβριο την εφαρμογή screen recording GameOn και πλέον είναι διαθέσιμη και για συσκευές με λειτουργικό iOS. Το GameOn επιτρέπει στον παίκτη να καταγράψει σύντομα clips από τα mobile games του και να τα μοιραστεί εύκολα και απλά σε διάφορες πλατφόρμες. Το GameOn υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή σε πάνω από 1000 mobile games, όπως το PUGB Mobile και το Final Fantasy Brave Exvius και μπορείτε να καταγράψετε με αυτήν videos διάρκειας 30 δευτερολέπτων έως και 5 λεπτών. Έπειτα, ακόμη και μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να τους προσθέσετε ακόμη και φωνή ή τις αντιδράσεις που είχατε όταν ζήσατε κάτι συγκεκριμένο στον τίτλο. Μπορείτε να βρείτε το GameOn στο App Store, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*