Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εφαρμογή του YouTube για Android TV πρόσθεσε υποστήριξη για playback 8K video

*
Το YouTube πρόσθεσε υποστήριξη για 8K videos στην εφαρμογή του για Android TVs. Η υποστήριξη για θέαση βίντεο με αυτήν την ανάλυση ήρθε στο YouTube το 2015, μισή δεκαετία νωρίτερα δηλαδή από ότι στην αντίστοιχη εφαρμογή για τους κατόχους Android TV. Η σήμανση του update αναφέρει πως η νέα έκδοση της εφαρμογής προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη 8K για λογισμικό Android 10 ή ανώτερο. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει η περιορισμένη υποστήριξη.

Το νέο update της εφαρμογής προσθέτει επίσης υποστήριξη για Cast Connect, μια βελτιωμένη μορφή του πρωτότυπου πρωτόκολλου που επιτρέπει στους developers να δημιουργήσουν Cast-enabled εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να ελεγχθούν μέσω του τηλεχειριστηρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*