Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΗΠΑ: 100 εκ. άνθρωποι βλέπουν YouTube στην τηλεόρασή τους

*
Οι προβολές του YouTube μέσω τηλεοράσεων συνεχίζουν να ανεβαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, αφού τα τελευταία δεδομένα τους θέλουν να αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το νούμερο αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ, όπου και ο χρόνος παρακολούθησης έχει ανέβει σχεδόν 80% σε σχέση με πέρσι, τη στιγμή που ο όγκος του περιεχομένου έχει αυξηθεί κατά 250% σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο. Τα στατιστικά παρουσιάστηκαν από την ίδια την πλατφόρμα στο πλαίσιο μιας παρουσίασης και η Google ανακοίνωσε και το Ultimate Home Championship, έναν virtual διαγωνισμό με αθλητές και περσόνες που θα συναγωνίζονται σε διάφορα events που λαμβάνουν χώρα εντός του σπιτιού, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*